Δευτέρα 2 Ιουνίου 2008

One step at a time

Όλοι ονειρευόμαστε βήματα μεγάλα.Άλματα για την ακρίβεια...Είτε όταν τρέχουμε είτε στη δουλειά ή στη ζωή μας. Ποτέ μα ποτέ δεν θα έρθει κάτι έτσι. Σκεψου τη προσπάθεια σαν ένα μωρό.Πρώτα μπουσουλάει μετά δύσκολα σηκώνεται στα πόδια του και σε λίγο καιρό τρέχει...Έτσι και στη ζωή μας...Το ένα βήμα φέρνει τ'άλλο και τα δυο τη πρόοδο. Κάθε μέρα ξεκινάει με ένα βήμα, μια σκέψη.Το όνειρο της μέρας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε δεν είναι τίποτα παραπάνω από το να σηκωθούμε και να το πραγματοποιήσουμε.
 
Δύσκολο ή εύκολο είναι ένας στόχος ένα όριο και τα όρια υπάρχουν για έναν μόνο λόγο.Για να τα ξεπερνάμε. Αυτή η υπερβατική άποψη πάνω στα πράγματα ίσως να ναι λάθος ισως και σωστή. Καταλήγοντας όμως στο κρεβάτι σου το βράδυ μια ερώτηση είναι σημαντική προς τον εαυτό σου.

Πόσο πιο κοντά είσαι απο χθες...Θέλοντας και μη τα όνειρα μας πολλές φορές όταν δεν τα πετυχαίνουμε πέφτουν και μας πλακώνουν ή χάνονται στη λήθη....Πρίν συμβεί αυτό σήκω πάνω και τρέξε να το πετύχεις.Τρέξε για το σήμερα και για το αύριο για το τώρα και το μετά μα πιο πολύ για σένα και για όλα αυτά που ονειρεύεσαι και προσπαθείς. Παρόλα αυτά ίσως αποτύχεις κι ας έχεις προσπαθήσει πολύ. Μπορεί να χεις αποτύχει στο στόχο σου. Αλλά η διαδρομή προς αυτόν σου χει δώσει εφόδια για την επόμενη περιπέτεια. Μπορεί να ναι απλά όνειρα αλλά τα όνειρα κάνουν τον άνθρωπο. Όχι απαραίτητα τα όνειρα που πετυχαίνουμε αλλά τα όνειρα τα οποία προσπαθούμε. 

Διαβάζοντας αυτό έχεις 2 επιλογές για το επόμενο πρωινό και κάθε επόμενο πρωινό όταν ανοίγεις τα μάτια σου. Η μία είναι να γυρίσεις και να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι και η άλλη είναι να σηκωθείς και να βγείς εκεί έξω και να τα πραγματοποιήσεις. Κάνε σήμερα το πρώτο βήμα και μη σταματάς να προσπαθείς για το επόμενο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: