Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Εκκίνηση...

Το να ξεκινάς κάτι καινούριο σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις νέα συναισθήματα περισσότερες συγκινήσεις και άλλα πολλά τα οποία έρχονται δύσκολα ή εύκολα. Πριν ξεκινήσεις κάτι εσύ ο δίπλα σου ή εγώ οραματίσου το. Σκέψου τη διαδρομή, τα δύσκολα τα εύκολα τα καλά και τα κακά μα ακόμη πιο έντονα σκέψου το τέλος. Σκέψου την ολοκλήρωση όλης της διαδρομής είτε αυτή λέγεται δουλειά είτε κούρσα είτε αγώνας.

Μετά τί; Μετά κάντα όλα αυτά πράξεις,έργα καινούρια πράγματα με πολλή δουλειά και ακόμη περισσότερη προσπάθεια. Είναι φανταστικό να ονειρεύεσαι αλλά άχρηστο εφ'όσον δεν είσαι διατεθιμένος να δουλέψεις πολλαπλάσια απ'όσο έχεις ονειρευτεί. Αν καταφέρεις και κάνεις ότι χρειάζεται αν έχεις πείσει και έχεις πεισθεί ότι μπορείς έχοντας κάνει ότι είναι δυνατόν δηλαδή τα πάντα τότε φτάνεις. Φτάνεις στο τερματισμό στην ολοκλήρωση στην επιτυχία και στο γέμισμα που σου προσφέρουν όλα αυτά τα πράγματα έχοντας μοχθήσει.

Μη χάσεις το δρόμο...αξίζει, αξίζει να ζεις και να ονειρεύεσαι μα ακόμα πιο πολύ αξίζει να προσπαθείς όσο είναι δυνατόν και αδύνατον για να κάνεις κάθε ένα από αυτά τα όνειρα πραγματικότητα για σένα και για όλους αυτούς που πιστεύουν σε σένα.

Η αρχή δεν είναι ένα πρωί η αρχή είναι όποτε θέλεις εσύ.Ακόμη και τώρα.Ξεκίνα και κυνήγα

Δεν υπάρχουν σχόλια: